Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konstverk av Denise Grünstein. Hoppas hon inte misstycker


Huvudlöst

Huvudlöst
över huvudtaget
inget ovan axlarna.
En tomhet utan själ
internhet utan mening.
Vad gör en människa
till en tänkande varelse?




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-17 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP