Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförberedd

 

Hennes ögon lyste av lycka
när hon sökte hans blick

Hennes kropp kramade ivrigt hans
när hon famlade efter hans hand

Hennes mun beredde sig för en kyss
när hon vände sitt ansikte mot hans

Han
klappade henne på huvudet
och såg generat bort




Övriga genrer av leelee
Läst 322 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-18 11:17



Bookmark and Share


  Miss Mod
Snopen, att inte förstå i tid.
2009-10-19

  Epione VIP
Jag hoppas att han bara var rädd, så kändes detta.
Men tänk att står där med känslan av att inte vara mer än en vän när man vill ha mer.
Mycket bra text detta.
2009-10-19

  blaite
Riktigt snyggt
2009-10-19

    Bodil Sandberg
Så fruktansvärt ..ont ont..enormt snyggt förmedlat om den genanta situationen - varm applåd
2009-10-19

  Lars Hedlin
Ord som berör..
2009-10-19

  micke marin
Aj aj aj... här gäller det att snabbt samla ihop anletsdragen och se oberörd ut...
2009-10-18

  erkki
Men hon kunde visst varit han
hon den som kände: Ej kan
och känslan är nog lika dan
viktigt att kärlek är sann
2009-10-18

  walborg
Smärtsamt - otroligt fint skrivet om två som inte möts i ömsesidighet.
2009-10-18

  Mr Lindemann VIP
Ja, så kan det vara då kärleken inte är besvarad

Lite som att en ivrig hundvalp får en klapp
2009-10-18

  Marie Å
Detta känns.........
2009-10-18

  Suzy med punkterna
Bitande ont
2009-10-18
  > Nästa text
< Föregående

leelee