Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höstupplevelse


Höstpromenad

Höstpromenad

Nu målar skogen
med röda färger
och daggen glittrar
i soluppgång

Nu sveper höstdis
kring alla nejder
och vinden vilar
i trädens fång
©Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 263 gånger
Publicerad 2005-10-16 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia