Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste man såra för att en "blind" ska se?

Jag söker styrkan att vara ärlig

Jag söker det harmoniska, som pusselbiten

som passar in

Att få känna lugn och ro är en

lyx. Att inte ridas av känslor som oro

förnekelse och frustration skulle vara

så underbart

Slippa känna en dov panik som liksom aldrig

vill eller vågar ta fart riktigt.

Måste man såra för att en "blind" ska se?







Fri vers (Fri form) av mjuk
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-19 22:17



Bookmark and Share


    Rhododendron
Det här påminner mig om någonting jag går igenom nu, men jag vet inte om det är en liknande situation du beskriver...
2010-03-28

    ej medlem längre
att inte ridas av känslor och oro
slippa känna en dov panik

- bra formuleringar som jag känner igen så väl
tycker OM!
2009-10-25

  peter markurth
bra
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk