Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var längesedan någon var som du


made in nepal

Hon har höstlöv i halsen och ingenting i magen. Tänd en till den går inte förrän om sex minuter. Jag ropar hej men hon vill inte höra. Ser fortfarande hur vi röker upp och ner och badar nakna i din morbrors damm. Du säger vi kan ju inte vara på riktigt. Är du dum eller. I hela mitt liv har jag väntat på någon som liknade dig så hjälp. Ja. Jag är made in nepal. Ta en tugga älskling.




Bunden vers av miraklet
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-20 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miraklet
miraklet