Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du blev mer än du skulle


frityr

mina fingertoppar målar hjärtan över dina nyckelben. tänker vi kanske kunde lösa det. vi kanske kunde överleva vintern om vi bara håller i varandra tillräckligt hårt. att din mobil inte längre fungerar känns som sura äpplen samtidigt är det kanske bra för du är bräcklig och jag borde inte störa dig. alls. målar istället mina naglar med dina initialer på i guld. tänker du skulle nog tycka att jag är lite kul nu. jag älskar slutet av dina hårstrån där den bruna färgen ljusnar och snöflingor lätt fastnar jag skulle kunna andas in doften för resten av mitt liv utan att den skulle mista sin effekt. och längst ut på dina ögonfransar där det finns vatten som frusit till is och glittrar nästan lika mycket som dina ögon. nästan.




Fri vers av miraklet
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-03 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miraklet
miraklet