Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar henne så mycket så mycket


mariekex

tunnt som det tygstycket vi hittar i din lillebrors gamla trädkoja. kanske var det en tröja, matt i blått. trött. den tittar vi på, känner och berättar för varandra vad den varit med om. du skrattar med hela kroppen. den som jag älskar. vi äter mariekex som blivit mjuka av saften som läckt. kisar mot solen det är kallt och våra kinder är röda. svullna. du ler säger allt smakar fläder nu. tuggar på ditt kex. haha inte jag ju. när jag kommer hem känns inte mina tår. jag känner inte mina fingrar men skriver om glitter i ögonen och hjärtgropar som älskar. om värme.




Fri vers av miraklet
Läst 463 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-22 17:48



Bookmark and Share


  Vampyrens hjärta
Den är texten tilltalar mig.Bravo!:)
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

miraklet
miraklet