Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskade vän


parfym

tung nattluft vibrerar mellan oss. mjukt. som att det inte finns något mellan. det är vi som är mellan och vi vibrerar i natten. ditt ansikte är som solvarma gräsmattor i mars. som nysprungna krokusar. de som dansar i svag bris och berättar om varm jord som skyddar mot snön. jag tänker att det har varit vinter i snart tjugo år men det är varmare nu. jocke sjunger kräm så nära får ingen gå men det får du. allt är ditt nu. hjärtat huvudet och kroppen. huden är din att ta på. händerna är dina att greppa. du kan få alla mina hårstrån om du vill, låt mig bara få ligga bredvid dig om natten. låt mina fingrar leka i ditt ansikte. låt mina kinder viska till dina. låt din luft bli min kärleksparfym att bada i när jag vill rasa. stanna hos mig då. berätta om den där natten i februari. om när dina ögon skrev orden du inte vågade säga. berätta om när ditt hjärta sjöng för mig.




Fri vers av miraklet
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-23 20:14



Bookmark and Share


  Bellenbi
Åh!
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

miraklet
miraklet