Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rödhake

en rödhake utan rött. han äter frön som bara är skal nu. trippar på sina trådtumma fågelben. hoppar. han kommer från himmeln. det syns på ögonen, de talar om att flyga och fara. talar om hur mjuka moln är och hur solen klappar där uppe. en rödhake utan rött. han svälter nu. trippar på sina trådtunna fågelben. han kommer från himmeln. han sjunger om änglar.




Fri vers av miraklet
Läst 508 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-20 16:39



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Rörande om rödhaken!! Ja, fågelögon är så...innerliga!
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

miraklet
miraklet