Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karta till en kyss

Jag plockar ner dom
svagaste stjärnorna

och klär dom med glödlampor

Så att du inte missar
mina läppar

vid midnatt




Bunden vers av Tonårsjesus
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-20 21:08



Bookmark and Share


  lycksele
Den håller bra. Fin fantasi.
2009-11-04

  Ulf Lagerholm
denna känns egen. det är mycket gott
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Tonårsjesus