Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre korta II

[1]



Samlar svar.
Gråter hat.

Öm puss. Fylla regn.
En själv. En labyrint.

Hennes bild. Magi.



[2]



Hon sliter ut sina kräkreflexer

för att bli som alla andra.



[3]


...Och jag ser ingen annan i ögonen
för jag vill fortfarande vara förlorad i dina.




Fri vers av Tonårsjesus
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-21 22:10



Bookmark and Share


  Mygg
Tre korta.... men oj så mycket de säger!
Rent, klart och så naket att det nästan gör ont.
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Tonårsjesus