Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tivoligudinna II

Isolera mig från evigheten
från dina glittrande ögon för

en sekund.


Det var här vi föll förut
det var här vi grät bort

en hel livstid.



Kom rädda mig nu

tivoligudinna.




Fri vers av Tonårsjesus
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-21 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tonårsjesus