Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssa slutet

...Och jag vill bara röra vid
dina läppar

så vet jag att det är borta.

Höra en sista viskning
så att jag aldrig kan
höra igen.

Vakna bredvid dig så
behöver jag aldrig
drömma igen.

Allt igen.

För sista gången
så kan jag sluta älska dig.




Fri vers av Tonårsjesus
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-07 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tonårsjesus