Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollbunden

En sekund innan månen faller ner så
älskar jag dig.

Vi var allt för varandra den där
sekunden när vi var

trollbundna.

Då när vi hörde höstlöven falla
hade jag lyckan i

mina armar.

Släpper du, försvinner jag.




Fri vers av Tonårsjesus
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-28 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tonårsjesus