Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommunikationsdjungeln

Där ord

får hjärnan att fokusera

på fel saker

gör närvarande känsla

det nödvändiga arbetet




Fri vers av livsdans
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-21 10:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livet som
samspel
process
långt ifrån
alltid lätt
2009-10-24

  poetryGirl
sant om kommunikation
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans