Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägskäl

När alla regler brutits ner

å endast du och jag

FINNS KVAR

kan vi se varandra

om vi vågar




Fri vers av livsdans
Läst 390 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-21 10:48



Bookmark and Share


  ULJO
Underbar insikt
2014-11-21

  KYREUS of Sweden
Käcka ord.
2014-11-21
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans