Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min fråga till ditt liv

Här står jag

till bredden fylld

av livets kraft att leva


Den enkla vardagens

små eviga ögonblick

räcker och blir över

för mitt stilla sinne


I min hand har jag din

som talar om ofrihet

och ouppfyllda drömmar


Hur kan jag stå här i kärlek

och ge till ditt hjärtas vingar


Möjligheten att flyga




Fri vers av livsdans
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-24 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans