Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att mötas


Varje möte är lärorikt

Varje kärleksmöte är unikt

Varje tanke är betydelsefull

Varje känsla är meningsfull

om man lär sig konsten att
se och höra i varje möte

om man lär sig att tänka
utan att fastna i tankegången

om man lär sig att älska
utan att förlora sig

om man förstår att känslan
är själens språk

och att i varje känsla finns
svaret på varje fråga

om den ställs tydligt och
om man är beredd att lyssna

utan förväntningar
utan fördomar
utan föreställningar
utan förbehåll

blir mötet den största
den vackraste
den mest kärleksfulla
den mest betydelsefulla
den mest meningsfulla

upplevelsen i livet




Fri vers av SeXara
Läst 1022 gånger och applåderad av 20 personer
Utvald text
Publicerad 2009-02-05 19:40



Bookmark and Share


  devilsangel
Precis så..underbart skrivet och du prickar helt rätt...att mötas på det sättet, det är livets njutning...
grattis vännen!
2009-05-12

  livsdans
Skitbra! Tack!
2009-05-12

  Ola Rydberg
Väldigt bra
känns som en
livsmanual
att bära med sig
och läsa i då och då
2009-05-12

  Ewa Flower
Så otroligt vackert du beskriver värdet av ett möte, den berör mig djupt, tack EWA
2009-02-08

  Eva Langrath VIP
Kloka visdomsord.

Eva
2009-02-08

  duvan59
Rymmer mycket visdom denna tack för en strålande dikt
önskar dig en trevlig söndag
Lotta
2009-02-08

  Nova-Liv
Helt klockrent, allt du säger är JAAAAAAA åhh jag landar i dina ord och vilar
2009-02-08

    Calin
Du är viktig... hos mig en upplevelse utan att döma du är du och det är du bäst på att vara.
2009-02-05

  Cosmic Johanna
Högre studier genom denna dikt

tål att läsas om igen

*Bokmärker därför*

Denna har visdom i sig om en konstart få behärskar.
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara