Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet för medberoendet

Och de enda två

som får tillgång till

hela min själ


Mina älskade barn

för alltid


Villkorslöst




Fri vers av livsdans
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-03 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans