Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk att få rätt, det känns så fint i mitt hjärta


TÄNK JAG FICK RÄTT

Så fick jag upprättelse
ett telefonsamtal
från min läkare

Visst jag tillhör riskgrupperna
vad hon hört eller anat
vet inte jag

Så visst kan det löna sig
att vara undrande
och ställa motfrågor

Så jag fick en tid
för att vaccinera mig
det bör jag göra enligt
min läkare

Så morgonens frustration
blev till glädja, någon
brydde sig, såg till att allt
blev rätt

Nu försvann min oro, jag
behöver inte längre
vara ängslig


anits 21 oktober 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-21 15:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så kan allt samverka till det bästa, som det heter i Rom 8.
2009-10-22

  Elaine.S VIP
Ibland behöver man bli lite "besvärlig". Fråga är ett bra sätt att försöka komma till rätta med missförstånd
2009-10-21

    sajo
Ja det gäller att fråga och undra så att det till slut blir rätt
vilket inte alla gånger inom vården är lätt

Bra att det ordnade sig för dig.
2009-10-21

    ej medlem längre
Bra man måste ifrågasätta annars blir man undanskuffad...
2009-10-21

  Fånga dagen
Bra att du ifrågasätter verkligen

jag har med funderat på sprutan har ej frågat min läkare men antar att jag tillhör riskgrupperna med

kram Anna-Karin
2009-10-21

  arja savela
FINT DIKTAT HUR DET KÄNNS NÄR NÅGOT BLIR RÄTT I DENNA RÖRIGA VÄRLD VI BEFIINER OSS I. KRAM
2009-10-21

    ej medlem längre
Tycker om - värmande perspektiv gestaltas i den lilla människan.
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP