Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
guld på svart


vi abdikerar nu

Hennes huvud hänger som en prästkrage i septemper. Slokar du slokar jag skrattar vi. Allt skrivet är tal som förfrämligats. Snärj mig. Kom viskar du, vi tar ett dopp i döda havet. Flyt med mig tills tiden börjar om. Vi trycker mute och asgarvar åt deras tomma ansikten. Hur ser du på utanförskapet? Jag gråter aldrig. Ska du ha eller går du fortfarande på piller? Äter apelsiner tills halsen svullnar igen. Vad gör du du tål ju inte. Skit samma ring efter förstärkning.




Fri vers av miraklet
Läst 339 gånger
Publicerad 2009-10-21 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miraklet
miraklet