Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så mycket förflutet så många konversationer.. med mig själv. säg inte till mig att mina ärr syns för mycket säg inte till mig att inte gråta när jag verkligen behöver det


en flicka som var så stark

en flicka som var så stark
som klarade allt
lyssnade inte på vad någon sa
struntade i allt och alla
blåste tillbaka om nån började kasta blixtar

har nu krymt
till en väldigt liten flicka
med själförtroendet nere på botten
och svagare än nånsin

sluta skrik
sluta kasta svordomar

jag orkar inte blåsa tillbaka.




Fri vers av filicia
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-21 20:54



Bookmark and Share


  Moa Paulsson
du är tusen gånger starkare än vad du tror.
du är ju så mycket bättre än dem...
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

filicia
filicia