Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som sagt så går jag teater linjen. Texten kanske inte har något med den att göra, vem vet! Hoppas nån kan få nått med sig när dom läst den. Våga bara kämpa för det ni drömer om. Våga spela ut i era roller som ni får. Släpp tygarna. Det är inget fel at


Jag tror på mig själv!

Vad är en roll när verkligheten är viktigare.
Berömelse är inte allt.
Önskan att få nåt, men ej bemöta det.
Nog vågar jag,
problemet ligger inte hos mig?
Utan den som gav mig uppgiften att vara en mes.
Klart jag är stark och söt.
Jag är ingen jäkla tös!
Jag är en Kvinna med vingar!
Om jag vill flyga högt så gör jag det,
du har inget att säga.
Du ska allt få se att jag klarar det här.
Jag tror på mig själv.
Det ska bli den bästa föreställningen nånsing!




Fri vers av Sofia Hansson
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-21 21:28



Bookmark and Share


  oMareld
Kvinnan med vingar kommer vinna ;) Fortsätt tro på dig själv. Finns folk vid sidan om dig som tror på dig också
2009-11-17

  Mr Lindemann VIP
Kryper in i ett hål
där kan ingen ta kol på
mig så
Du skalla få delar av det som
återstår
då mina jag festats upp
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson