Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pensionen

Att inte längre vara med
utanför handlingen.
Borta
men ändå närvarande.
Synas
men inte sedd.

Vaknar upp
med samma procedur
som tidigare.
Hinner känna maken
av kaffe.
För att sedan
somna om igen.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-21 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP