Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk er en bild av en fors som rinner ner genom naturen


Vattenflöde

Vattnet porlande
som livet rinnande
ett flöde som inte stoppas.

Någonstans ifrån
kommer flödet
ett hav där ovanför.

Livets ursprung
från annan himmel
någonstans bortom.

Kasta dig utför
följ vattnet
som fyller livet,
vänta inte.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-21 22:08



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
prana
fint beskrivet
klart uttryckt på ett lättfattligt sätt
ger positiva vibbar och beskriver LIV!
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP