Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista fågeln


Så ödsligt
så ensamt,
är det den sista fågeln
som sjunger.

Det tycker jag
är synd.
Den låter
så vemodig.

Vet den
att efter henne
finns bara ljudet kvar.
Vem har gjort det så?

En fågel faller
till marken
och grenen blir tom.
Bara minnet av henne kvar
så länge någon minns.

En dag är rymden tom
och jorden öde.
Varför blev det så?
Svaret uteblir
för ingen är kvar.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-22 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP