Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försenad


Det är väntevecka.

En är gången,
en är kvar.

Kvava timmar,
långa sommardagar.

Så går vattnet,
väcker
moderns suckar.

Tredje dottern.
Åttonde barnet.
Tredje augusti.

Ödet flinar.

Ångerhuvan är på plats.
Nu kan flickan födas.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Åsa Pyke
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-22 15:17



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Detta var annorlunda från dig! modern som suckar, så van att föda barn! och ångerhuvan - gillar detta!
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke