Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja, jag undrar vad jag drabbats av


VAD ÄR DET SOM HÄNDER?

Jag fryser, trots att jag är het
som en kamin

Det gör ont i hela kroppen, jag
nyser, tårarna rinner

Halsen den gör ont, det värker
rösten den är borta igen

Jag dricker honungsvatten, te
med honung , inget hjälper

Jag känner mig trött, en aning
ledsen, tankarna kommer, inte
nu igen

Det var ju alldeles nyss, som jag
hade så här, har ju mått bra, bara
några dagar

Så kommer tankarna, vad är det
som händer, är det den fruktade
svininfluensan, som drabbat mig

Nu är jag glad, att duntäcket kom
ner ifrån vinden, så nu när jag
lägger mig, kan jag dra det runt
mig, hoppas kunna sova

Kanske när jag vaknar imorgon
är allt bra igen, allt är som vanligt
inget halsont, ingen feber, ingen
värk, jag kan andas ut



anits 22 oktober 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-22 23:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Krya på dig!
2009-10-23

    sajo
Den här hösten har som sagt vad inte bättrat på detta med förkylningssymptom kallt och grått och lite sol. Drick varmt och så sänder jag dig krya på dig hälsningar.
2009-10-23

  ULJO
Den här hösten tycker jag har varit hopplös. När man blivit av med förkylningssymtomen kommer det nya.

Krya på dig
2009-10-23

  Fånga dagen
krya på dig det där låter jobbigt du får kontakta öppenvården annars

själv är jag mera deppad över kärleksbekymmer och annat

kram ak
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP