Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blommas doft


Smeker sinnen

öppna

och lätthet bär

inre kraft till ödmjuk

styrka




Fri vers av livsdans
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-23 11:38



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Härligt,

vilken kraft som synligörs och frigörs här...

varma applåder!
2009-10-29

    ej medlem längre
Läsmums

Livsdans senaste
bär på en
intensitet
lovande
belivande
levande
leende
2009-10-24

  Mr Lindemann VIP
Kysserr in
bort ifrån
tunga steg
inre lätthet
och tynar in i
delar av dig
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans