Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälplös

Röster i mitt huvud säger mig låt allt bara vara.
Mitt hjärta säger annat.
Hela min kropp och själ är kluven.
Jag känner att jag tappar allt.
Varje sekund är en evighet och allt jag känner är total tomhet.
Denna tomhet gör mig rädd.
Jag förfaller mer och mer för varje minut.


Jag är som ett löv.
Jag förmultnar.
Ruttnar bort.
Ensamhet.




Fri vers av Wakeoftheweary
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-23 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wakeoftheweary