Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågande

Minnen, vad har jag dom till?
Minnen, som bara ligger och bränner
Minnen, som ger mig sån smärta
Minnen, varför har jag dom?

Varför kan jag inte släppa det?
Vad är det som gör att jag känner det?
Varför alla dessa frågor?

Tiden som skulle läka sår?
Vart finns den, kan man hitta just den tiden?
Tiden bara gör saker värre

Allt jag vill är att slippa känna
Slippa ångest, panik ensamhet och skuld
Vara kall, elak och utan känslor

Jag saknar dig




Fri vers av Wakeoftheweary
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-07 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wakeoftheweary