Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtsamma minnen

Fastklistrad i det förflutna
Tankens gång fastnar på just det
Jag orkar inte gå igenom det här igen
Allt jag försökte glömma,
allt jag ville glömma
kommer igen
och nu starkare än någonsin

Hela kroppen vibrerar av smärtan du lämnade mig med
Bilder, filmer och allt annat som kommer tillbaka till mig
Saker jag önskar jag kunde glömma för gott
Minnen som bara inte vill försvinna
och minnen som har försvunnit kommer tillbaka och sparkar till dig där det gör som ondast
hjärtat..




Fri vers av Wakeoftheweary
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-07 15:52



Bookmark and Share


    courage
( 'v' )
v
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Wakeoftheweary