Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hade tänkt


Jag hade tänkt
ringa dig

men

så kom jag ihåg
vad du hette




Fri vers av especiales
Läst 464 gånger
Publicerad 2005-10-16 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

especiales
especiales