Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så här känns det just nu, tröttsamt


INTE NU IGEN

Tårar som rinner, ögon så trötta
blundar och känner ångesten komma

Tankar förtvivlade, inte nu igen,
varför händer det mig, det ena
efter det andra drabbar

Nu sitter jag här, med feber igen,
en hals som gör ont, så ont

Provsvaren kommer på måndag, så
nu sitter jag här, gör så gott jag kan
för att kurera mig, hoppas, hoppas
att det inte är svininfluensan

Hemma vill jag vara, inte ligga på
sjukhus, isolerad i ett rum, då har
jag det bättre hemma

Jag är ju inte dödssjuk, behöver jag
hjälp, så har telefonnummer att ringa

Men jag blir så ledsen, det är inte mer
än en vecka sedan, som jag kände mig
frisk, pigg och glad efter luftrörskatarren

Jag har allt jag behöver, till och med
honung finns hemma, så visst fixar jag
det här nu också

Ibland känns livet så orättvist, vissa
drabbas gång på gång, av sjukdom
med andra klarar sig bättre

Så just nu känns allt svart och mörkt
men imorgon är en annan dag, en dag
då även jag, kanske får må bättre



anits 23 oktober 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-23 23:14



Bookmark and Share


    Bo Bjelvehammar
Bara Bättre önskar jag, allt GOTT, kram..
2009-10-24

  Fånga dagen
Jobbigt önskar du blir bättre snart fysiskt iaf

sitter själv och är deppad o ledsen över en man som inte hör av sig .

krya på dig
kram Anna-Karin
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP