Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Livet är en gåta som jag inte kunnat lösa
Varför skulle vi finnas om livet var än utsatt väg
För då har man endå ingen makt över sinna handlingar

Det är inte lätt att leva livet häller det finns för
många hinder och groppar

Livet levar inte för evigt det är bara drömar
som kan det lever för evigt

Om ens drömar är livet kan det då vara
så att värkligheten är en hägring
Even om det var det så skulle jag inte veta det
för det är i den hägringen jag lever mitt kroppsliga liv

Men vad kommer jag att bli när min kropp har multnat och
försvunnit från dena hägring
Det finns nog inget svar på den frågan för det hör
också till livets oändliga fråga

Så när allt kommer omkring så är hela livet en fråga
En fråga om liv och död
Men också en fråga om sinna val var de rätta




Fri vers av Jacke Drömaren
Läst 495 gånger
Publicerad 2005-10-16 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jacke Drömaren
Jacke Drömaren