Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bättre variant av ett arbete jag hade förut.


Havets gåta

När jag ser in i dina djupa
ögon kan jag nästan se
havets krusande vatten.

Jag känner också den
svaga viberationen av
det smaragd gröna
vattnet som slår mot klipporna.

Livet är som en våg de
vågor jag ser i dina underbara
ögon är bara av kärlek till mig.

När du inte är nära så känns
det som livets våg har
slutat slå mot klipporna
och det finns inget kvar att leva för.

Det ända som då håller mig vid liv
är tanken på att jag snart kommer
att se dig igen.




Fri vers av Jacke Drömaren
Läst 461 gånger
Publicerad 2005-09-14 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jacke Drömaren
Jacke Drömaren