Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag ändå

Om jag ändå viste vad jag skulle
göra för att bli lycklig. men vad
skulle lycka vara om man kunde
beskriva det?

Om jag ändå inte kände mig så
ensam när jag ligger i min säng
ensam och tänker på dig.

Om jag ändå kunde finnas där
vid din sida för alltid och skydda
dig mot dina onda tankar och
demoner.

Om jag ändå viste att det kunde
vara så, och att inte värden
tvingade oss från varandra.

Om inte om fanns vad skulle man
göra då?
Inget hopp, ingen längtan, inga tankar över huvud taget!







Fri vers av Jacke Drömaren
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-04 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jacke Drömaren
Jacke Drömaren