Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderingar på mitt eget liv


Om, Den

Om mitt liv är en väg så har jag svårt att se den
Den blir alltid fördunklad av mina missöden och besvikelser
Om jag hade orken och viljan att rensa upp
Den kanske är rak och visar mig vägen genom mitt liv
Om vägen nu var rak men den är nog allt annat än rak å lätt
Den svänger och ringlar sig säker flera varv runt mig
Om jag inte har någon väg så är det bara att fortsätta att driva omkring
Den kanske inte är någon väg men det kanske är mitt öde att bra driva omkring
Om nu inte det finns något annan väg för mig som jag fortfarande inte kan se
Den enda som vet vad komma skall är Tiden!




Fri vers av Jacke Drömaren
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-12 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jacke Drömaren
Jacke Drömaren