Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath




Grå dag

 isvatten droppar
guldträden sträcker sig mot

 ensam skata flyger

           *

 kryssar bland pölar
lapphund släcker törsten

 fingrar som vitnar

          *

 någon har drabbats
och ber om förtröstan

 i regnbågsljuset

© Eva Langrath 2009

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 961 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-10-24 23:11



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jag fastnar för de två sista, de ger mig en stark bild av den grå dagen och människan i den!
2009-11-07

    Madeleine Ågren (Maduska)
Tycker särskilt om att du använde bestämd form på ett par ställen. Fin!
2009-11-01

  Suzy med punkterna
Du lyckas vända det gråa till något vackert och hoppfullt
2009-10-27

  Bibbi VIP
"Jag lyfter mina ögon upp till bergen: varifrån skall min hjälp komma?"
2009-10-27

  Lilla My* VIP
Gråa dagar får ett ovanligt vackert skimmer här i regnbågsljus!
Ja, fiint inramat och vacker bild!
2009-10-26

  walborg
Så många associationer på några få rader - fint!
2009-10-25

  Miss Mod
Gråa dagar är vackra dagar, när de kommer från Dig.
2009-10-25

  Berit Robin Lagerholm VIP
Tre sammanvigda haikus i ett milt mönster som klingar toner av den vackra vemodiga hösten av ensamhet och gemensam i fin kompostion med bilden.
Mycket vacker bild och vackra bilder Eva.
2009-10-25

  Fredrik P. VIP
höstkylans ensamhet ställs
i fin kontrast till närheten
mellan människor - och djur!
en grå dag får regnbågens
färger...bra!
2009-10-25

  Monika A Mirsch VIP
även jag vill hamna innanför ditt lockande regnsbågsljus - tack!
2009-10-25

  Måna N. Berger
Ett magiskt ljus över denna grådag!
2009-10-25

  Gisela Nordell
Fin!Intressant med orbsen på din bild är du medveten om dem?
Hedrar dig med sin närvaro!
2009-10-25

  Rachel Roth
tre superfina haikusar
som tillsammans bildar

ett vackert, gnistrande smycke
2009-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP