Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna män

Vårens skira drömmar
Syrenens syrliga doft berusar
Män vill bara älskas

Järnvägens svarta stråk
Nattens bleka språk
Låt allt vara
Bara få vara
Män vill bara få behövas


Nätter målas till sommar
Liv sätts ut, seglar ut
Män vill och så vara med

Hösten glödande stoff
Myllan fräna doft
Lerans mjuka kropp
Lövens eldröda gulskimrande prasslande verk
Frostmyllans karga land
Nå, män

Vinterns järnnätter
Frostbitna ständer
Karga sargade livs händer
Frusna, nattsvarta fränder
Nej, här vill inte män vara




Fri vers av backsippa
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-25 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa