Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattsvart

Smärtan är som svärtan, soten torkas av
Livet lever för oss som finns kvar

Kan du se ut över havet
Sköljer kärlek över dig som vågorna
Över havstulpanerna
Solen strimlar mörkret
Hud mot hud, kärlek dans

Natt taxi, fylla, ensamhet
Pratar med nattens mörker
Vaknar, hur i helsike kunde detta gå till

Jag skal för fann vara dö
Nu lever jag, kanske livet älska mig

Skall om en stund gå ut i dagen
Leva en sekund till




Fri vers av backsippa
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-12 00:26



Bookmark and Share


    prima donna
berörande skrivet! Jag läser in hoppfullhet i det nattsvarta
2015-04-15
  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa