Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför

Det hemska är så tryggt
Ångesten som flämtar och säger
Känn dig inte trygg, snart så händer något hemskt känn dig betryckt

Lägg dig ner låt svetten smeka din kalla kropp
ångesten som bankar på din dörr, vill spränga din kropp

Vad tror du
Att livet skulle bli så enkelt
Att du skulle bli en av oss, lyckliga




Fri vers av backsippa
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-01 02:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa