Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Sakta sjunker dagen ner
Morgondagen ligger i lä, väntar på mer
Kanske är livet här och inget med det

Tiden, en del av evighet klär dig i oändligheten
Längta älskar dig, tråcklar sig genom din hud
Skickar din post tillevigheten

Livet och evighet stäcker ut sin himmel
Tar emot dig, famnar om allt

Livet har gjort upp med
Evigheten
Oändligt är detta, Livet




Fri vers av backsippa
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-15 23:32



Bookmark and Share


  danne //
Vad ord
kan göra,
ibland räcker
bara en kort mening.

Fint skrivet
2019-08-16

  Larz Gustafsson VIP
Jesus sade: "Jag är vägen, sanningen och livet".
2019-08-16
  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa