Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad Fan!

Sanningen är att inget är för evigt
Tankar att det finns något, en insikt
Ett liv som fladdrar förbi

Vad är då detta, ett liv i denna tid
En början och ett slut

Längtan av evighet
Stillsamt somnar livet

Kärleken som tröstar efter tiden
Livet längtar
Gårdagens svultna hunger

Evigheten märker in start och slut
Obetvingat är din resa
Ta din biljett
Konduktören kommer strax







Fri vers av backsippa
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-01 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa