Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta

När en del fäder går bort går de verkligen bort. Finns inte mer.
Ofta var de sällan riktigt närvarande i livet och när de någon gång kom på sig med att vara det, hastade de genast och omedelbart iväg igen.

En fars grav kan vara obesökt. Såvida inte människor går fel och råkar hamna vid den av ren slump. Men räknas det verkligen?

De första åren kan det ha varit fullt möjligt att något barn tänt ljus i hemmet på årsdagen, sedan blir datumet för ointressant för minnet att hålla rätt på.

Farsan pratade om tegelstensromaner
när jag letade mig fram i bokstävernas värld
Mina texter var för all del långa
men aldrig lika långa som farsans kravlistor




Övriga genrer av Anita Hanssen
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-10 07:54



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mmm.. de frånvarande fäderna, jo, jag vet hur de ser ut..man har ju sett skymten av en och annan när de susat förbi!
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen