Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A seed can be a feeling.

I walk with a feeling inside of me
It's nothing big
but it's growing.
Right now it's just a seed
The seed grows everytime my feelings get stronger

Maybe it will die.

But it could be a tree or a flower,
and maybe even give fruit.




Fri vers av Sofia Hansson
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-25 14:14



Bookmark and Share


  dendärNadja
väldigt bra!
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson