Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG HAR INGA BÄR!

Jag är sårig och skär
Å nej!, Jag har inga bär!
Sluta tjata!
Ni är alltför lata.
Varför kan ni ej plocka dom själva
Jag är blott en skärva.
Måste ni då slå mig sönder och samman
akta karman!
Den är en viktig del av ert liv
så ta stora kliv
Inte små och veka
det är nog efter mig du bör leta.


Kom inte för nära
jag är rädd att vi blir för kära
Vågar inte ta in
och möta din kind
Jag står här ensam
rädd att följa
jag har massor att dölja
inget ont
av sånt är det tomt
jag är bara rädd att förlora och att älska
varför kan du ej frälsa.




Fri vers av Sofia Hansson
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-25 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson