Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är vad jag har, men känner mig inte som ett


SVININFLUENSAN

hostan skär som knivar i ryggen
nysandet gör att jag blir både
matt och svettig

ibland kommer rädslan, när hostan
inte ger sig, då önskar jag någon
fanns här

strök mig över kinden, bara kom och
var en stund, en telefon som ringde

men här är tyst, mycket tyst, lyssnar
på musik en stund, det blir en kort
sekund

huvudet orkar inte med, hör bilar på
vägen, någon kör fort, hör hur bromsarna
tjuter, något på vägen, som bilföraren
inte trodde fanns

känner mig så trött, har sovit dåligt
i flera nätter, men som något svin
som grymtar och det växt ut en knorr
på, så känner jag mig inte

om andra tror det, så kanske det händer
dom en dag, man kan aldrig veta, surt
sa ju räven om rönnbären

svininfluensan, den kan drabba många
sen om det växer ut en knorr, det är
något jag inte tror, grymtar det är det
många som gör varje dag

just nu orkar jag inte med lustigheter,
blir både ledsen och arg, mest arg, snart
är jag på benen igen, då har jag glömt




anits 25 oktober 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-25 15:33



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Det lät inte trevigt, hoppas DU har blivit av med den nu! Annars, krya på Dig .....
2009-10-31

  Bibbi VIP
"grymtar det är det
många som gör varje dag"

I sanning.
2009-10-27

    Madeleine Ågren (Maduska)
Kryapådig-kram!
2009-10-25

    sunnanvind
Flunsa med knorr på eller ej..jobbigt är att vara sjuk.. skickar en krya på sig kram!
2009-10-25

  Larz Gustafsson VIP
Ingen idé att jag nämner slanguttrycket "baconsnuvan" då?
Allvarligt talat önskar jag dig av hela mitt hjärta ett så snabbt tillfrisknande som möjligt.
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP