Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart liten






Den söta lilla


cirkusprinsessan


lyckades trolla


fram kokain


ur en svart


liten hatt


Hon är död


nu och min


nästipp


är kritvit




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 325 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-10-25 19:22



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Trolleri är farliga grejer
2009-10-27

    Tea Alex
Ja stackars liten...
2009-10-25

  Baystream
iLIKE
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite