Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sväljer






Jag leker att


tårar fräter


och sväljer


alla timmar


av ledsamhet




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 345 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-10-25 19:48



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
fin
kort
bra

i like
2009-12-23

  Suzy med punkterna
Oanat djup som ger mig en känsla av SORG
2009-10-27

  Junitvillingen
Åhhh vad denna KÄNNS - den tar ett ordentligt tag om mig...som väldigt mycket av det du skriver ju gör.
2009-10-26

    Tea Alex
Otäck tanke. Samtidigt väldigt förståelig, ibland måste man tänka hemska tankar verkar det som. Jag har ganska svårt för den delen av syndabekännelsen (i kyrkan du vet) där man ber om ursäkt för sina tankars skull. Jag vet att mkt jag tänker inte är bra, men jag står inte ut med att tankarna inte skulle vara mina, min egen rättighet att ha dem, forma dem, fantisera och vara människa. På nåt sätt. Svårt att förklara. Oj så långt det här blev, men jag gillar destruktiviteten i att tänka att tårar fräter, men samtidigt tryggheten i att tanken i sig själv inte gör att det blir verklighet.
2009-10-25

  Baystream
mmm sorgset vacker... i sin enkelhet - fin.
2009-10-25

  etthjärtaäralltidrött
Aj, men väldigt vackert i allt det svarta sorgsna.
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite